Onze filosofie: We bouwen meubels, geen gadgets.

 

Smartphones, tablets en andere draagbare elektronica zijn alomtegenwoordig in de wereld van vandaag. Het zijn niet langer alleen de 'tech liefhebbers' die worden geconfronteerd met de constante behoefte van het opladen van hun gadgets.
In een normaal huishouden van twee ouders en twee kinderen worden er waarschijnlijk ten minste vier smartphones opgeladen - op een dagelijkse basis.

 

Dittrich Design heeft besloten om aan deze behoefte tegemoet te komen, niet door het creëren van een andere gadget, maar door het creëren van meubels. Dit is waar de ALLDOCK binnenkomt.

 

ALLDOCK werd geconceptualiseerd in 2012 als een element van het interieur. Het doel was om de wirwar van draden te verminderen in een elegante, gimmick-vrije manier. Vandaag kunnen we met trots stellen dat het ALLDOCK-design er geweldig uitziet in uw woonkamer, maar bijvoorbeeld ook op een vergadertafel of in een hotel.

 

Gadgets hebben de neiging om onze aandacht te vragen en bezetten onze cognitieve middelen. Goed ontworpen meubilair, aan de andere kant, zorgt ervoor dat we ons comfortabel voelen in een bepaalde omgeving, door ons te concentreren op wat echt belangrijk is. We hebben de ALLDOCK ontworpen op zo'n manier dat de zorg 'Hoe kan ik mijn electronica opladen?' voorgoed voorbij is en dat deze vraag niet meer belangrijker is dan op welke stoel u vandaag gaat zitten. 

 

Het eerste model van de ALLDOCK werd uitgebracht aan het einde van 2013, met de hulp van de Kickstarter gemeenschap. Tot op heden hebben meer dan 5.000 tevreden klanten gekozen om hun huis te voorzien van een ALLDOCK in Australië en Nieuw-Zeeland. Ons nieuwe model van de ALLDOCK werd gelanceerd in november 2015. Het bevat verscheidene kleine verbeteringen, die bij een grote toename in gebruikservaring opgeteld kunnen worden. Allemaal met het behoud van dezelfde klassieke look en het gevoel van hoogwaarde kwaliteit meubels.