ALLDOCK. Alle specificaties

  • 1 -
Interne componenten
Onbelast scoregrafiek

De middelgrote ALLDOCK wordt geleverd met een 4-poorts USB-hub. De grote ALLDOCK wordt geleverd met een 6-poorts USB-hub. Elke poort heeft een output van 2400mA.

De geïntegreerde schakeling in onze USB-hub beschermt uw elektronische apparaat tegen overmatige elektrische stroom, te hoge spanning en tegen kortsluiting. De geïntegreerde schakeling identificeert ook het type apparatuur dat wordt opgeladen en selecteert de beste oplaadmethode voor elke USB-poort. De USB-hub is ingekapseld in vuurvast PC materiaal.

De ALLDOCK wordt geleverd met een FCC, CE en een SAA certificaat.

Dankzij een component-upgrade is ALLDOCK uitgegroeid tot meer energie-efficiënt, zonder toe te geven op zijn oplaadsnelheid. U kunt tot maximaal 4 apparaten op hetzelfde moment opladen zonder het verlagen van de algehele oplaadsnelheid.

Extra informatie:

  • Input: AC 110V - 240V 50 - 60Hz 1.5A

  • Enkele output: DC Max 5V / 2.4A

  • Totale output: DC Max 5V / 9.6A (medium ALLDOCK)

  • Totale output: DC Max 5V / 14.4A (grote ALLDOCK)

De met uw ALLDOCK meegeleverde kabels hebben een duurzaam ontwerp met een buitenste PVC coating met koperen geleiders. Ze zorgen voor een stabiele gegevensoverdracht en voor hoge oplaadprestaties. Elke kabel geeft een maximale output van 2.4A.

De ALLDOCK ondersteunt ook het gebruik van generieke ?Lightning Connectors?, evenals MicroUSB, MiniUSB en 30-pins kabels. Merk op dat ALLDOCK ?one-hand docking adapter? alleen originele ALLDOCK kabels ondersteunen.